Selecteer een pagina

Intro

Mariëlle Bekker

Ja, mijn mooiste leven leven!

Dat betekent voor mij een leven waarin ik dagelijks geluksmomenten mag beleven. Waarvan ik oplaad en me vervuld voel. Geluk zit in kleine dingen maar ook zeker in grote dingen. Een klein ding is voor mij me-time voor rust, inspiratie of een mooie wandeling. Iets groots is mijn woonplek, mijn gezin, familie en vriendschappen. En heel belangrijk het zetten van stappen voor mijn mooiste toekomst.

Ik ben opgegroeid in een rustig gezin. Genoeg tijd en omstandigheid om mijn ik te ontwikkelen en mijn fijnste pad te volgen. Ik heb daardoor hoogtepunten ervaren die ijkpunten zijn voor de dag van vandaag. De dieptepunten vond ik lastig, Mijn ouders waren emotioneel minder beschikbaar waardoor ik als hoog sensitief persoon niet de emotionele voeding voelde die ik nodig had. Geen antwoorden op mijn vragen riepen angstige gevoelens op.

Met mijn avontuurlijke en onderzoekende karakter ben ik in mijn late twintiger jaren gaan zoeken naar antwoorden. Een mooi pad van persoonlijke ontwikkeling waar ik nooit mee ben gestopt. De ommekeer is voor mij geweest; het inzicht welk effect angst heeft op het leven van mijn mooiste leven. Ik ging angst onderzoeken in mijn gedachten en mijn lijf. Angst bracht mij twijfel en hield me kleiner dan ik wilde. In dit avontuur ontdekte ik de kracht van liefde op het leven van je mooiste leven en dat is indrukwekkend, vervullend en doeltreffend.

Mooie ervaringen, opleidingen en boeken hebben me verrijkt in het leven van mijn mooiste leven. Dieptepunten zijn aards en menselijk, Horen bij het leven. Door deze in liefde aan te gaan wordt een dieptepunt een hoogtepunt op je levenspad. In liefde wordt een hoogtepunt magisch en voel je dat je leeft, straalt en verbonden bent met al het moois om je heen.

Ik leef nu alweer twintig jaar met de liefde van mijn leven en onze zoon waar we heel dankbaar voor zijn. Als bijrol ben ik moeder van de twee zoons van Jos uit zijn eerdere relatie. We wonen en werken in het mooiste stadje van Nederland ’s Hertogenbosch waar we gelukkig zijn. Ook genieten we met regelmaat van ons huis in Italië, het land van onze dromen!

Herken je je in mijn pad en heb je zin in inspiratie en inzichten?
Ik help je graag bij het omkeren van dieptepunten naar hoogtepunten en koers bepalen naar meer hoogtepunten in jouw mooiste leven.

De magische turn; van leven vanuit angst naar leven vanuit liefde.

Marielle-Bekker