Wie is Mariëlle

Mariëlle Bekker - Mediation & Life coaching

Mezelf vrij voelen en toch in verbinding met mensen om mij heen. Zonder conflicterende gedachten en gevoelens die mij remmen in mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn relaties.

Dat was waar ik van droomde maar het leek ver weg. Vastberaden ging ik op onderzoek uit om deze diepe wens te realiseren.

Even terug…

Al jong merkte ik dat ik het lastig vond mijn gedachten en gevoelens te duiden en te uiten.  Vragen “klopt het wat ik voel, moet ik ernaar luisteren en erover praten?”, leverde stress op. Ik wist geen raad met lastige gedachten en gevoelens. Vaak bang voor het keiharde oordeel van de ander.

Ik miste hierdoor de ontspannen verbinding met mijzelf. Wanneer ik mij niet goed voelde legde ik de schuld van mijn rotgevoel bij de ander. Ik beëindigde vriendschappen en liefdesrelaties en begon opnieuw. Keer op keer, met goede moed.

Het was duidelijk dat ik hier iets te doen had. Klaar met de angst om mijn ware ik te laten zien. Ik wilde me vrij voelen en mijzelf ontwikkelen met leuke mensen om mij heen waarmee ik het leven kon vieren.

Make peace with your past so it can not screw up your present

Ik ontmoette inspirerende mensen, las boeken en volgde opleidingen waarin ik mijn issues herkende. Zo ontdekte ik dat het opmerken en het uiten van gedachten en gevoelens een kunst op zich is.

Ik ontdekte waar issues mij raken waardoor ik het tij kan keren, lifechanging en de belangrijkste doorbraak in mijn leven. Ik voel me diep verbonden met mijn partner en de kinderen. Ook in mijn vriendschappen. Ik uit mijzelf op een vriendelijke en effectieve manier. Ook in conflictsituaties zodat de verbinding voelbaar blijft.

Ook in ons (samengestelde) gezinsleven met mijn geweldige man Jos, mijn lieve stiefzoon Stef en onze benjamin Bas, passeren uitdagingen. Omgaan met hoog gevoeligheid, persoonlijke groei door vallen en opstaan, veranderingen in werk, financiële uitdagingen, verhuizingen, chronische gezondheidsklachten en zo meer. Door steeds opnieuw te kijken wat er raakt in een conflictsituatie, lossen we het op in de kern, krachtig en efficiënt.

Met mijn persoonlijke ervaringen en levenskunst help ik jou bij conflictsituaties waarin je vast zit. Dit kan op je persoonlijke pad zijn maar ook in een relatie. Een uitdaging hoeft niet langer een conflict te worden maar een doorgang naar een nieuwe fase in je leven. Zodat je je kunt ontwikkelen in totale vrijheid en verbinding.

Het transformeren van conflicten zie ik als mijn missie. Te helpen de wereld warmer, vriendelijker en mooier te maken. Doe je mee?

Naar contact met Mariëlle