Wie is Mariëlle

Mariëlle Bekker - Mediation & Life coaching

Mezelf vrij voelen en toch in verbinding met mensen om mij heen. Dat was waar ik van droomde maar het leek ver weg. Vastberaden ging ik op onderzoek uit om deze diepe wens te realiseren.

EVEN TERUG

Al jong merkte ik dat ik het lastig vond om met mijn gedachten en gevoelens om te gaan. Vragen als “klopt het wat ik voel, moet ik ernaar luisteren en erover praten?”, leverde mij stress op.

Ik wist me geen raad en was vaak bang voor een oordeel van de ander. Ik was niet ontspannen in conflictsituaties en legde veelal de schuld van mijn rotgevoel bij de ander. Ik beëindigde dan ook vriendschappen en liefdesrelaties en begon opnieuw. Keer op keer, met goede moed.

Het was wel duidelijk voor mij dat ik hier iets te doen had. Klaar met de angst om mijn ware ik te laten zien met alles wie ik ben. Ook mijn kwetsbare kant waar ik nog niet comfortabel mee was. Ik wilde me vrij voelen en mijzelf ontwikkelen met leuke mensen om mij heen waarmee ik het leven kon vieren.

Make peace with your past so it can not screw up your present

Ik ontmoette inspirerende mensen, las boeken en volgde opleidingen waarin ik mijn issues herkende. Zo ontdekte ik dat het opmerken en het uiten van gedachten en gevoelens een kunst op zich is.

Ik ontdekte waar issues mij raken waardoor ik het tij kan keren, lifechanging en de belangrijkste doorbraak in mijn leven. Ik heb de methodiek van de transformatieve conflictoplossing mijzelf eigen gemaakt zodat ik het door kan geven. Keer op keer kijken waar issues je raken, wat ze je in de kern willen laten zien totdat je het door hebt en het anders kan gaan doen.

Ik voel me nu diep verbonden in de liefde met mijn partner en de kinderen. Ook in mijn vriendschappen. Ik uit mijzelf op een vriendelijke en effectieve manier. Ook in conflictsituaties zodat de verbinding voelbaar blijft.

In ons (samengestelde) gezinsleven met mijn man Jos, mijn kadokind Stef en onze benjamin Bas, passeren uitdagingen. Omgaan met hooggevoeligheid, persoonlijke groei met respect voor ieders ware kleuren, veranderingen in werk, wonen, financiële uitdagingen, chronische gezondheidsklachten en zo meer. Door steeds opnieuw te kijken wat er raakt in een conflictsituatie, lossen we het op in de kern, krachtig en efficiënt naar ieders tevredenheid.

Met mijn persoonlijke ervaringen en levenskunst help ik jou bij conflictsituaties waarin je vast zit. Dit kan op je persoonlijke pad zijn maar ook in een dierbare relatie waarin je doorgang wilt, privé of werk gerelateerd. Een uitdaging hoeft niet langer een conflict te worden maar een doorgang naar een nieuwe fase in je leven. Zodat je je kunt ontwikkelen in totale vrijheid, vrede en verbinding vanuit persoonlijk leiderschap.

Het transformeren van conflictsituaties zie ik als mijn missie. Te helpen de wereld warmer, vriendelijker, vredevoller en mooier te maken. Ik help je graag om ook voor jou die vrijheid en kracht te vinden. Het grootste goed wat een mens kan ervaren.

Naar contact met Mariëlle