Selecteer een pagina

samen

Marielle-Bekker

Lifestyle Financieel Management

Samen met Jos Wagemakers deel ik niet alleen mijn mooiste leven maar ook onze dienst Lifestyle Financieel Management. In deze samenwerking staat het leven van onze klanten centraal bij het maken van hun financiële keuzes. Alleen wanneer je weet waar je je leef-tijd aan wilt besteden kun je de juiste koers uitzetten met je geld, is ons gedachtengoed. De kernwaarden luisteren, aandacht en creëren is de sfeer waarin gesprekken plaatsvinden waaruit de mooiste creaties ontstaan en dromen in vervulling gaan.

We zoomen in op de verschillende levensgebieden:

Hoe blij ben je met je arbeidzame leven?

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Hoe zet je dit in je tijd?

BEDDING CREËREN

Deze vraag moet echt even landen en daar creëren we bedding om te rijpen. Zo ook ten aanzien van gezin, familie en vriendschappen.
Ook steeds meer topic is vitaliteit en kwaliteit van leven. Niet weg te denken wanneer je keuzes mag maken waaraan je je geld wilt besteden.

Leven is in beweging en zo mag geld beweging voor je mogelijk maken. Dat maakt gelukkig! Doe waar je hart van gaat zingen.
Ons hart zingt ervan en daar is deze samenwerking al weer wat jaren geleden begonnen.

Wil je ook kennis maken met ons? Laat het weten. We zijn altijd in voor een leuke kennismaking en vrijblijvend onderzoeken of je deze dimensie van beweging aan je leven wilt toevoegen.
Leuk, je bent zo welkom!

Liefdevolle groet, ook van Jos

Marielle-Bekker