Lifecoaching - Mariëlle Bekker

Exclusieve coaching Liefde Leven

 

WAAR STA JE NU?

Voel je dat je vaker uit verbinding bent, met jezelf of met iemand die je lief hebt? Mogelijk in je liefdesrelatie of in een relatie met iemand die dichtbij je staat? Dat lege gevoel van uit verbinding zijn geeft je bewust of onbewust spanning dat van invloed is op je levenskwaliteit, je geluk en je vitaliteit.

Door gebeurtenissen die je raken op je levenspad of perioden waarin je zelf verandert door persoonlijke groei kan de verbinding met jezelf en met anderen veranderen. Dit kan tijdelijk zijn maar je kunt jezelf en elkaar hier ook in verliezen. Het is heel menselijk maar niet zo wenselijk. Je wilt het anders maar je ziet en voelt nog niet hoe. Dit ongemak maakt je gevoeliger voor een innerlijk conflict of een conflictsituatie met de ander wat tot een impasse kan leiden in een waardevolle relatie. In het allereerste belang, de relatie met jezelf.

Je wilt het anders maar je ziet nog hoe? Geef jij jezelf en de ander tijd en ruimte om antwoorden te vinden en richting te ontdekken in de impasse die er nu is? Onderweg naar gevoelens van vrijheid, ontspanning en verbinding waar we allemaal naar verlangen. Hier gaan conflicten over, het moet anders maar dat lukt nog niet. Het raakt je en daar wil je van weg, weg van dat ongemakkelijke gevoel waardoor je je afsluit of verdedigt.

Om door te breken gaan we grote, krachtige stappen zetten.

 

WE GAAN WERKEN AAN:

 • Datgene wat je afhoudt van zelfliefde en liefde voor de ander;
 • Je gaat het herkennen, erkennen en transformeren;
 • Het voelen van vrede, dat je mens bent en onderweg op je levenspad;
 • De unieke JIJ in relatie tot anderen;
 • Vrijheid en ontspanning in alle rollen die je vervult.

 

Je relaties zijn een spiegel voor zelfreflectie. Iets lastigs ervaren in jezelf of met iemand anders maakt iets in je los dat aandacht wilt. Zie je dit als opbouwend en constructief voor je ontwikkeling als mooi en compleet mens op deze aarde? Wanneer je groei met vallen en opstaan accepteert lukt het om jezelf en elkaar te zien, te horen in precies datgene waar het in essentie over gaat. De essentie van menszijn in ware liefde.

 

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Je gaat voluit in liefde leven, daar werken we naar toe. Je ontdekt jouw level in liefde. Daar waar je nu staat in zelfliefde en je liefde voor de mensen om je heen. Je ontwikkelt de levenskunst van onvoorwaardelijke liefde en wat het doet voor jou als mens en je omgeving. We gaan je kern aanraken daar waar het stil is en waar geen meningen, oordelen of conflicten zijn. De stilte van het ZIJN in zuiver liefde is magisch en brengt totale vrijheid, ontspanning en verbinding. Dit level van liefde laat je leven van binnen naar buiten en niet meer van buiten naar binnen. Je zet grote stappen naar een gelukkig, sereen en vitaal leven.

 

ALS JE VANUIT JE KERN LEEFT DAN BEN JE:

 • Vol zelfliefde, eigenwaarde en zelfvertrouwen;
 • Liefdevol voor ieder ander, no matter what;
 • Intuïtief;
 • Gelukkig;
 • Verbonden in fijne relaties.

 

MAAR HOE DAN?

Ik begeleid je 6 maanden in jouw leven. We ontmoeten elkaar op 4 LIVE dagen met een interval van 6 weken. Iedere 2 weken hebben we contact, zie het als coaching on the job. Je deelt waar je staat en wat je ervaart binnen jezelf, ook in je relatie(s) en ik begeleid je.

Je krijgt de beschikking over het online programma ‘Van Onmacht naar Kracht in de Liefde’ waarmee je de krachtige stappen van de transformatieve conflictoplossing gaat toepassen voor jezelf en wie weet ook voor je naasten. In je gezin, je familie, vriendschappen of in je arbeidsleven.

 

WAT IS NOG MEER INBEGREPEN?

 • Een ontspannen samenzijn, binnen en buiten.
 • Lunch, drinken en een liefdevolle sfeer;
 • Mijn levenskunst die ik graag met je deel;
 • De LIVE bijeenkomsten op mijn lokatie in Den Bosch. Mocht je hiervan 2 dagen op jouw voorkeurs lokatie willen dan kan dat.

 

Belangrijk!

Plan het traject in een periode waarin je vrije tijd hebt. Volledig commitment en jouw tijd en aandacht is noodzakelijk om krachtig te gaan doorbreken naar een liefdevol leven. We werken aan levenskunst en dat is geen kunstje.

Je investering in Liefde Leven is € 2.797,- inclusief BTW. Termijnbetalingen zijn mogelijk. Coaching wordt gezien als persoonlijke ontwikkeling. Mogelijk kun je zakelijk of via je werkgever een tegemoetkoming in kosten mogelijk maken.

 

Ik kan me voorstellen dat je graag even wilt sparren. Kijken of dit traject het is voor jou op dit moment. Voel je vrij om het contactformulier in te vullen dan plannen we een online gesprek.

Ik ontmoet je graag en zie naar je uit!

 

Conflictoplossing - Mariëlle Bekker

 

Er is parkeer– en overnachtingsmogelijkheid nabij in Den Bosch, de kosten hiervoor zijn niet inbegrepen.

Geef je leven een upgrade!
Lees enkele Ervaringen