Selecteer een pagina
Monique van Lierop

Nieuwsgierig kwam ik bij Mariëlle met de vraag of transformatieve conflictoplossing ook kan helpen bij, van tijd tot tijd, weinig energie.

Ik dacht al heel wat opgeruimd en geheeld te hebben. Maar door de heldere en effectieve vraagstelling had ik toch ineens een mooi lijstje waar ik aan wilde werken.

Ik (h)erkende mezelf ook in haar gevoeligheid en empatisch vermogen. Dat helpt wanneer je door gevoelige stukken gaat. Vol vertrouwen heb ik me kunnen laten begeleiden in dit sterke en transformerende proces!

Mariëlle’s manier van begeleiden is vol focus en met een liefdevol hart. Dit bewonder ik in haar! Haar doortastende vragen en begeleiding, met ook humor op zijn tijd, hebben mij kracht, licht én energie gegeven. Ik voel me lichter, helderder en opgeruimd!

En … het werkt gewoon door. Want als je gevoeld en begrepen hebt waar en hoe je het op kunt lossen (dat soms hard werken is) , dan ga je los!

Grote dank vanuit mijn hart!

Monique van Lierop
Bubbleskapper.nl