Selecteer een pagina

consult

Marielle-Bekker

Zorgen, piekeren en angstige gevoelens
wil je niet.

Toch horen ze bij het leven voor elk mens, niemand uitgezonderd. Dat kan een geruststelling voor je zijn omdat je niet de enige bent maar je ongemak is met deze gedachte niet verholpen.

Wat je zeker zult kennen is het gevoel van angst en wat dit doet. Met je stemming en met de keuzes die je daardoor wel of niet maakt. Keuzes zijn belangrijk voor het koersen naar je mooiste leven.

Elk vlak in het leven waaronder, opleiding en werk, vriendschappen en liefdesrelaties, je vitaliteit, je hobby’s en niet te vergeten je gelukservaringen zijn in beweging. Niets staat stil, je leeft, je ervaart waardoor inzichten worden verkregen. Om afgestemd te blijven op wie jij bent als uniek persoon en je zielsplan te leven is bijsturen noodzakelijk.

INSPIRATIE EN REFLECTIE

Hoe zou het zijn wanneer je angstgevoelens beter kunt doorgronden. Je er niet door te laten leiden omdat je ze begrijpt en erkend. Wetende dat er een grote kracht in je verscholen ligt met de mooie naam liefde. Liefde is er altijd en raakt nooit op. Je kunt er altijd op vertrouwen want het klopt en is onvoorwaardelijk.

In een consult dat je met me kan boeken staat liefde centraal. Ik luister vanuit het hart en reflecteer vanuit liefde. Dit om je een bredere kijk te geven op iets in je leven waar je last van hebt. Waarin je verder wilt om weer verbinding te ervaren. Met jezelf, je zielsplan en met alles om je heen.

Waar ontmoeten we

Een consult met mij is praktisch en doelgericht. Ik zweef niet maar schroom niet om de universele liefde bespreekbaar te maken en me daardoor te laten leiden. Liefde is wat we zijn en als enige bron te gebruiken om geluksmomenten te kunnen ervaren. En die heb je nodig om je mooiste leven te kunnen leven.

Ik werk vanuit mijn kantoor in het centrum van ’s Hertogenbosch. Een heerlijke plek aan de rand van de parade waar je wordt omringt door de mooiste kathedraal en theater van Nederland. Een heerlijke omgeving om liefdevolle inspiratie je leven te laten verrijken.

Ik zie naar je uit, naar meer liefde en geluk in jouw leven.

Een kennismaking (alleen telefonisch of online) is vrij van kosten om af te stemmen. De prijs van het eerste consult en vervolgconsulten is € 95,00 (exclusief BTW) per uur.

Quote - Jim Rohn