Mediation - Mariëlle Bekker

Conflicten halen je uit verbinding. Dat voel je; je bent niet op je gemak, je voelt onrust, spanning en je zit vaker in je hoofd dan dat je lief is. Je wilt het oplossen alleen is nu de vraag HOE?

Het is menselijk om het conflict in stand te houden. Maar maakt het je krachtiger, energieker of gelukkiger? Nee, het conflict wordt groter en het houd je bezig. Heel menselijk maar niet zo wenselijk.

Transformatieve conflictoplossing

Deze krachtige methode lost het conflict op in de kern, daar waar het conflict wordt veroorzaakt. Je onderzoekt je eigen aandeel in de ontstane situatie en werkt stapsgewijs naar de gewenste oplossing. Omdat je het conflict voor jezelf oplost heb je de ander niet nodig.

Ik begeleid je zodat je ontspannen door kunt. Of dit nu een issue is in jezelf, binnen je gezin, je familie, in vriendschappen of op de werkvloer; alle relaties doen er toe en maken deel uit van je leven.

Kennismaking

Allereerst natuurlijk de kennismaking. Ik leer je graag kennen en luister naar wat er speelt. We kijken samen naar wat ik voor je kan betekenen. Ons kennismakingsgesprek is mijn investering in jou.

Ochtendsessie

Na de kennismaking maken we de afspraak voor de ochtendsessie van circa 2,5 tot 3 uur. Hierin onderzoeken we het conflict en werken we naar de oplossing. Met de inzichten en tools die je krijgt aangereikt kun je krachtig verder. Er valt een last van je af en je hebt het gevoel dat het kwartje is gevallen. Je ervaart weer vrijheid en verbinding met jezelf en met de ander waarmee je het conflict hebt ervaren.

We plannen een afspraak voor zo’n twee weken later om de oplossing nog krachtiger neer te zetten. Hierna pas je de werkvorm voor conflictoplossing zelfstandig toe. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de dierbaren om je heen. Je plant zo vaak je wilt een consult van circa 1,5 uur wanneer je voelt steun te kunnen gebruiken.

Tarieven

Particulieren

De kennismaking is voor mijn rekening.
Coachsessie € 285,- (inclusief BTW)
Vervolgconsult € 95,- per uur (inclusief BTW)

Organisaties

Coachsessie € 375,- (exclusief BTW)
Een vervolgconsult op locatie € 125,- per uur (exclusief BTW)

Lees meer over Transformatieve Conflictoplossing


Programma Life Coaching Conflictoplossing

Wil je verder aan de slag met conflictoplossing voor meer verdieping in jezelf en in je relaties dan is mijn Programma Life Coaching Conflictoplossing voor jou bestemt. Je leert je conflicten zelfstandig op te lossen, zodanig dat ze weinig tot geen impact meer hebben in je leven.

Lees meer over Programma Life Coaching Conflictoplossing