Mediation - Mariëlle Bekker

Conflicten of issues in jezelf of met de ander halen je uit verbinding. Dat voel je; je bent niet op je gemak, je voelt onrust, spanning en je zit vaker in je hoofd dan dat je lief is. Je voelt een wens om het conflict op te lossen alleen weet je niet hoe. Je hebt al het nodige geprobeerd maar niet met een effectief resultaat.

Het is heel menselijk om het issue in stand te houden. Maar maakt het conflict je krachtiger, energieker, gelukkiger? Het antwoord is nee, helaas. Het conflict wordt groter en het houd jou en vaak ook anderen bezig. Soms knalt het en zit je er helemaal in of zoemt het op de achtergrond maar het gaat niet weg. Heel menselijk maar niet zo wenselijk.

Transformatieve conflictoplossing

Transformatieve conflictoplossing lost het conflict in de kern op,  duurzaam en effectief. Omdat je je eigen aandeel onderzoekt in hetgeen er speelt, kun je een issue met iemand anders zelfstandig oplossen en de impasse doorbreken.

Ik help je naar de oplossing van je conflict zodat je weer verder kunt. Of dit nu een issue in jezelf is waar je mee zit, binnen je gezin, in je familie, in vriendschappen of op de werkvloer; alle relaties doen er toe en maken deel uit van je leven.

Kennismaking

Allereerst natuurlijk de kennismaking. Ik leer je graag kennen en luister naar wat er speelt. We kijken samen naar wat ik voor je kan betekenen. Ons kennismakingsgesprek is mijn investering in jou. Daarvoor reken ik dus geen kosten.

Conflictoplossing voor jou

Kom je alleen? Dan maken we na de kennismaking een afspraak voor de life coach sessie waarin we jouw conflict onderzoeken en oplossen. Met de inzichten die je krijgt en de tools die je krijgt aangereikt kun je krachtig verder. Er valt een last van je af waardoor je je weer vrij en ontspannen voelt. Als je nog een keer terug wilt komen dan plan je een vervolg consult.

Conflictoplossing voor twee

Kom je samen? Dan maken we na de kennismaking een afspraak voor de mediation sessie. Na dit dagdeel waarin we jullie issue onderzoeken en oplossen zie ik jullie graag terug. In het vervolgconsult bespreken we hoe het gaat en bestendigen we de oplossing zodat jullie ontspannen door kunnen.

Tarieven

Particulieren

De kennismaking zie ik als mijn investering in jou.
De vergoeding voor het dagdeel voor de life coaching / mediation sessie is € 285,- (inclusief BTW)
Een vervolgconsult € 95,- per uur inclusief BTW.

Organisaties

De vergoeding voor een dagdeel voor de life coaching / mediation sessie op locatie is € 375,- exclusief BTW.
Een vervolgconsult op locatie € 125,- per uur exclusief BTW.

Lees meer over Transformatieve Conflictoplossing


Programma Life Coaching Conflictoplossing

Wil je verder aan de slag met conflictoplossing voor meer verdieping in jezelf en in je relaties dan is mijn Programma Life Coaching Conflictoplossing voor jou bestemt. Je leert je conflicten zelfstandig op te lossen, zodanig dat ze weinig tot geen impact meer hebben in je leven.

Lees meer over Programma Life Coaching Conflictoplossing