Zichtbaar zijn | pretty scary sometimes

Even over zichtbaar zijn.

Soms zo scary dat, uhh éven niet, het fijnste antwoord is. Een kijkje in de keuken? Die gaat wel. De vraag wat gaat er in je hoofd om? Die wordt spannender. Wat zegt je hart? Jezelf laten zien komt best dichtbij. Ik wil namelijk altijd eerlijk en open zijn. Niet een antwoord om er maar vanaf te zijn. Zó werkt het voor mij. Lifetime journey maar het werkt..

Bewust zijn in wat er Gebeurd? Wat vertellen mijn Gedachten? Zijn mijn gedachten waar? Welk Gevoel heb ik waardoor mijn Gedrag wordt bepaald?
Is het ANGST of is het LIEFDE? Door het proces van de 4 grote G’s door te akkeren. Keer op keer weer, elke dag, al weer zoveel jaren lang heb ik mijzelf leren kennen, met vallen en opstaan. Durf ik mezelf te laten zien.

Dat is ook waar het in jouw leven om draait. Onderzoek en ontdek wat je denkt, voelt en doet. Dit bepaalt vandaag, morgen en de rest van je leven
Laat jezelf zien, horen. Spreek de stem van je hart. Laat je liefde zien dan heb je een goede basis om ook kwetsbaar te kunnen zijn. Die verbinding die dan ontstaat met jezelf en met anderen. Dat maakt alles mogelijk in je leven samen zijn, door dik en dun, samen gewoon mens zijn.
Dat geeft kracht, lef om steeds meer te leven.

Ik wens je veel van jou, veel van jullie samen. Veel lol, leuk samenzijn en proost. Proost op het LEVEN…

[Zichtbaar zijn, Still scary sometimes, but I’ll make it pretty well i guess]