VRIJHEID

Vrijheid betekent voor mij kunnen ZIJN met alles wat ik denk en voel.

Oké zijn met mijn gedachten en gevoelens, ook degene die ik liever niet hoor en voel. Dat is vrijheid. Voor vrijheid is moed nodig. Lef om te gaan voor wat je lief is. Net zoals de vrijheidsstrijders voor ons hebben gedaan. Met hart en ziel ons land verdedigd, met zoveel moed en lef dat velen hun eigen leven voor dat van de ander hebben gegeven. Die MOED en LEF is nodig om baanbrekend te zijn. Een doorbraak te kunnen realiseren. Zodat vrijheid gevierd kan worden.

Jezelf en je omgeving bevrijden van jouw pijn die je meeneemt in je leven, is de weg naar vrijheid. Of dit nu in je gezin is, je liefdesrelatie, een vriendschap, je familie, je collega’s, je sportgenoten, ga maar door. Alles wat jij mee communiceert aan pijn, angst, negativiteit maakt sfeer en zet een toon. Hier zijn we vaak niet bewust mee bezig. Pas wanneer we in conflict raken wordt het een issue. Dan wordt je geraakt in de pijn die je meedraagt.

Ieder mens leeft met een drang om te overleven met als wens verbonden te zijn met anderen. Daar doen we ongelooflijk ons best voor. Het geheim is, wanneer je liefde leeft is die verbinding er vanzelf en hoe, heel krachtig. Wanneer de pijn in je wordt geraakt en je kunt er nog niet mee ZIJN dan is dáár het conflict, in jezelf of met de ander.

De pijn van tekort schieten, niet goed genoeg zijn, of er niet toe doen, daar leven we mee. Die pijn wordt geraakt in een conflictsituatie. Wanneer verbondenheid niet meer vanzelfsprekend is voelen we ons afgescheiden en gaan we strijden, in onszelf of met een ander. Met alles wat we in ons hebben verdringen we de pijn van niet verbonden zijn, afgescheiden zijn. En zo vaak ons leven lang.

Wil je vrijheid voelen?

Wil je doorbreken uit pijnen die je vasthouden, die je stil laten staan met alle gevolgen van dien. Dan ben je welkom, van harte! Ben je moedig, heb je lef en wil je jezelf optillen? Wil je doorbreken en uit stagnerende gedachten en gevoelens komen dan zijn mijn coachsessies/trajecten voor jou bedoeld, online offline wat voor jou fijn is.
Stuur gerust een bericht als je je hierin herkent en in zo’n stagnerend gevoel zit. In jezelf of in relatie met je omgeving thuis of op je werk. Conflicten zijn overal waar mensen zijn, dat is een feit. Weet er is zoveel vrijheid aanwezig, ook voor en in jou!

Binnenkort geef ik LIVE dagen met een kleine groep gelijkgestemden die allen willen doorbreken uit een impasse, die het gevoel van verbinding en vrijheid willen leven. Die nu echt een ommekeer willen, in (zelf)liefde en in hun talenten, hun missie, daar waar ze voor hier zijn. Wil je erbij zijn, laat het weten. Wanneer je je alvast aanmeld krijg je het voordeel van een vroegboekkorting. Dus, stuur een bericht, dan zet ik je ook op de lijst en ontvang je asap de uitnodiging. Super veel zin in om ook jou te helpen bij je doorbraak!

Ik wens je een mooie bevrijdingsdag!
Mariëlle
X