De plek voor krachtige doorbraken in je leven en in je relaties

The Power Up Acadamy - Mariëlle Bekker
De plek voor krachtige doorbraken in je leven en in je relaties

In de PowerUp Academy ga je aan de slag met een online programma en een begeleidend coachtraject. Je leert stap voor stap authentiek en voluit vanuit vrijheid en kracht te leven.

Je ontdekt je bron waar vanuit je reageert in lastige situaties, waarin angst en stagnatie overheerst en het je gedrag bepaald. Je gaat zelfstandig conflictsituaties oplossen waarbij je wordt begeleid met online sessies en LIVE dagen.

Het doel is de vrijheid en persoonlijk leiderschap voor jou te realiseren waarin je verbinding voelt met jezelf en met je dierbaren.

Programma’s die voor je klaar staan

Voor stagnaties in je liefdesrelatie staat het coachprogramma ‘PowerUp je Liefdesrelatie” voor je klaar. Ondersteund met het online programma waar je lifetime toegang tot hebt. Stapsgewijs ga je van inzicht in dat wat je bezighoudt naar de oplossing zodat je weer krachtig en vrij door kunt.

Neem gerust een kijkje in de PowerUp Academy. Heb je vragen schroom niet, ik zie  naar je uit!  De extra lessen Mindset en Gedragscoaching zijn er voor jou.

Je bent van harte welkom in de PowerUp Academy, daar waar alles draait om eigenaarschap met als doel leven in vrijheid en in liefde.