De doorbraak

Ken je die momenten waarin een gebeurtenis groots impact heeft op jou in positieve zin?

Het kan een omgeving zijn, een beeld dat je ziet of hoort of iemand waar je mee samen bent. Deze momenten zijn uniek en maken je wakker. Dat wat geraakt wordt wil geleefd worden. Je levensenergie, iets zoals je bestemming, je route, de richtingaanwijzers op je levenspad. De energie die je voelt waarbij je vleugels krijgt en waar alles moeiteloos lijkt te gaan. Daar zit de flow van het leven.

Ik ontdekte dat mijn noflow’s waren gebaseerd op mijn verleden. Op minder leuke ervaringen, op onzekerheden, op kuddegedrag, vanuit gemakzucht, of bang voor de gevolgen van keuzes of gewoon omdat ik niet beter wist op dat moment. En zo gingen jaren voorbij en viel ik van het één in het ander.

Daarom onderzoek ik nu de noflow’s. Nu eens echt, serieus. Ik ontdek de waardevolle informatie die erin schuil gaat. In die noflow ontdek ik wat ik niet wil maar ook wat ik wel wil. Die flow, geluk, de ware liefde, mijn passie en mijn talent, dat wat ik wil leven.

Daar voelt het compleet

Conflicten in mijzelf en met anderen onderzoek ik waardoor ze oplossen. En ja, die flow is er ook voor jou. Het begint bij (h)erkenning van de signalen van de unieke jij die geraakt wordt. Door JA te zeggen tegen dat wat zich voordoet, openen ogen en harten, niet alleen die van jou. Je gaat mogelijkheden zien die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Ook in de levenssituatie waarin je nu misschien denkt te zijn vastgelopen, privé of op je werk.

Je gaat realiseren dat wat je WEL wilt. Onverwachte dingen zullen gebeuren. Laat dit levenskracht zijn of de wetten van de aantrekkingskracht. Door puur te zijn, door te delen wat leuk en minder leuk is. Maar wel vanuit liefde.

You are invited to do so, from the moment you are born. Live your life to the fullest. Leave fear behind. Fears are just thoughts that want’s to control your mind.