Het leven lacht je toe !

Conflicten zorgen voor verwijdering. Daar waar liefde en aandacht zorgt voor verbinding. Liefde maakt je blij, gelukkig en vol levenslust. Wanneer je liefde leeft ben je ontspannen, minder alert op onvolmaaktheden. Ontmoet je onvolmaaktheid in jezelf en bij de ander? Weet dan dat we allemaal aan het zoeken zijn alle uitdagingen op ons pad een wending te geven in de hoop dat het goed uitpakt.

Vergeef jezelf en de ander wanneer liefde even niet voelbaar is. Help elkaar zoeken naar de oplossing waar je elkaar wel kunt vinden in de wetenschap dat het leven één grote ontdekkingsreis is voor ons allemaal. We leren van onszelf en van elkaar door vallen en opstaan. Voel je gedragen door liefde want het is er altijd. Ook al voel je het niet, liefde is er wel, er is alleen zoveel anders dat je afleidt, dat niet gaat zoals je wilt. Help elkaar met zoeken als de liefde even niet voelbaar is. En waarom? Omdat leven in liefde gewoon zo tof is.

Ben kwetsbaar, stel je open en geef elkaar ruimte om het fout te mogen doen, gewoon om van te leren…. en vergeet niet te lachen… 

Liefs ❤️